Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen Heesch Logo

Ontstoppen

WC verstopt Heesch

Wij verhelpen jouw wc verstopping

HEESCH

WC verstopt Heesch?

WC verstopt Heesch? Niemand wilt graag een wc ontstoppen. Maar helaas overkomt het iedereen wel is. Naast het feit dat het een vervelende klus is, kan het ook nog behoorlijk stinken. Niet bepaald prettig dus!

Er zijn meerdere manieren om je wc te ontstoppen. Met de volgende methodes kun je zelf een wc ontstoppen.

Laat je het liever doen door ervaren loodgieters? Bel gratis naar 0412 205 762 om jouw situatie te bespreken.

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten.

Komt goed garantie

Ben je niet tevreden? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Voorbereiding

WC ontstoppen: de voorzorgsmaatregelen

Het ontstoppen van de wc kan nog wel eens wat rommel veroorzaken. Daarom is het slim om voordat je begint, de vloer rondom de wc te bedekken. Dit kun je gemakkelijk doen met een oude doek of een zeil. Zo weet je zeker dat er geen vuile spetters op je vloer terecht komen. Tevens bespaart het een hoop troep achteraf.

Ontstoppen Heesch Logo
Loodgieter ontstoppen Heesch afvoer

Oorzaak

Oorzaak wc verstopping vaststellen

Om een verstopte wc te verhelpen, is het belangrijk dat je de oorzaak van de verstopping weet. Is er bijvoorbeeld iets in het toilet terecht gekomen?

Wanneer je nog jonge kinderen hebt, kan het zijn dat er een speeltje of een luier in het toilet is gevallen. Omdat dit een groter object betreft, is de kans aanwezig dat dit niet soepel wegspoelt. In dit geval is het noodzakelijk om een manier van aanpak te hanteren die de verstopping naar boven brengt.

Is het vet, papier of iets anders wat flexibel is? Dan is het mogelijk dat je de spoeling kunt forceren, door de verstopping door te duwen of juist terug te halen.

Voor hulp bij verstoppingen: bel zo spoedig mogelijk de specialisten van Ontstoppen Heesch op 0412 205 762.

Zichtbaar

Zichtbare wc verstopping verwijderen

In sommige gevallen is de verstopping in de wc zichtbaar. Vaak kun je de verstopping dan zelf ook verhelpen.

De oorzaak van de verstopping ligt vaak bij de kronkel in de wc afvoer. Mocht dit het geval zijn dan is het makkelijk op te lossen. Trek een paar rubberen handschoenen aan en haal de wc verstopping met de hand weg. Gooi dit object vervolgens in de daarvoor bestemde afvalbak.

Heb je vragen of kom je er simpelweg niet uit? Neem dan gratis contact op met Ontstoppingsdienst Heesch via 0412 205 762.

Ontstoppen afvoer Heesch
Ontstoppingsdienst Heesch

Afwasmiddel

WC verstopping verhelpen met afwasmiddel en warm water

Een andere goedwerkende methode is wasmiddel. Het is tevens de goedkoopste methode voor het ontstoppen van je wc. Daarnaast werkt het ook goed tegen de stank! Zeker het proberen waard dus!

Hoe doe je dit? Vul een grote emmer met warm water. Voeg hier vervolgens ongeveer twee eetlepels met wasmiddel aan toe. Gooi daarna de emmer met warm water in de wc. Het is belangrijk om het er vanaf een meter hoogte in te gieten. Op deze manier komt het water met meer kracht in de wc.

Let op! Zorg ervoor dat je er geen kokend water in gooit, dit kan namelijk het porselein van het toilet afbreken.

Neem geheel kosteloos en vrijblijvend contact op met de vakmannen van Ontstoppingsdienst Heesch om jouw klus te bespreken 0412 205 762.

WC ontstopper

De ouderwetse wc ontstopper

Werken de bovengenoemde methodes niet? Dan kun je altijd nog gebruik maken van de ouderwetse wc ontstopper.

Hoe doe je dit? Zorg er als eerst voor dat de ontstopper flexibel wordt, door deze in warm water te houden. Dit heeft als effect dat de ontstopper beter afsluit. Druk de ontstopper vervolgens voorzichtig op de hals van de wc-afvoer. Belangrijk is dat de ontstopper de leiding volledig afdekt.

Trek de ontstopper vervolgens met kracht omhoog. Hierbij ontstaat zuigkracht, die de verstopping moet laten loskomen. Dit herhaal je een aantal keren tot de verstopping naar boven komt.

Let op: duw de ontstopper niet te hard tegen de leiding aan. Dit kan resulteren in een situatie die alleen maar erger wordt. het gaat voornamelijk om het terugtrekken dus pas hiermee op.

Ontstoppen Heesch Leiding
WC verstopt Heesch

Verstoppingsveer

Pas op met een wc ontstoppingsveer

Wanneer je een wc probeert te ontstoppen met een ontstoppingsveer, wees dan heel voorzichtig. Er kan namelijk schade ontstaan aan de leidingen.

Bel onze spoedservice van Ontstoppen Heesch om jouw klus te bespreken 0412 205 762.

niet gelukt

Is de wc verstopping er nog steeds?

Helaas kan je een verstopping niet altijd zelf oplossen, omdat de verstopping simpelweg te complex of te hardnekkig is. Dat is waarom wij, Ontstoppen Heesch, er zijn. Wij hebben jarenlange ervaring in het oplossen van de meest complexe situaties.

Onze loodgieters werken met unieke methoden om het probleem direct aan te pakken. Daarnaast helpen we je graag met preventief onderhoud van het riool en de inspectie ervan.

Wij zullen ervoor zorgen dat jouw toilet weer zo goed als nieuw doorspoelt. Twijfel daarom niet en maak direct een afspraak bij Ontstoppingsdienst Heesch. Wij zijn te bereiken op 0412 205 762.

Graven riool Heesch

Starttarief

98

  • eerste halfuur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Na starttarief

30

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Garantie

3 maanden

Binnen 3 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het gratis verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

ontstoppen-wc-heesch

WC verstopt

WC verstopt Heesch

Zit je WC verstopt? En woon je in de buurt van Heesch? Dan kun jij terecht bij de ervaren ontstoppers van Ontstoppen Heesch. Maak dan gebruik van onze snelle en goede service door een afspraak te maken!

loodgieter-heesch-ontstopping

Afvoer verstopt

Heb jij last van een verstopte afvoer? En woon je in Heesch en omstreken? Maak dan snel een afspraak en wij verhelpen jouw probleem!

loodgieter-in-heesch-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Heesch

Voorkomen is beter dan genezen. Laat daarom een rioolinspectie uitvoeren door Ontstoppingsdienst Heesch. Maak snel een afspraak.

loodgieter-heesch-verstopping

Riool verstopt

Een rioolverstopping is niet altijd zomaar op te lossen. Heb jij er last van? En woon jij in Heesch en omstreken? Wij helpen je graag! Bel vandaag nog naar Ontstoppen Heesch.

Loodgieter Heesch Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Heb jij last van een verstopt doucheputje? Wij lossen het voor je op! Maak gebruik van onze snelle spoedservice! Wij garanderen je een passende oplossing.

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

0412 205 762

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Heesch

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Heesch