Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen Heesch Logo

Afvoer 

Afvoer verstopt Heesch

Wij verhelpen jouw afvoer verstopping

HEESCH

Afvoer verstopt Heesch?

Afvoer verstopt Heesch? Het kan soms lastig zijn om een goede oplossing te vinden voor een verstopte afvoer. Er zijn immers veel middelen en gereedschappen beschikbaar, die je hierbij kunnen helpen. Het is soms onduidelijk wat nu wel, en wat niet goed functioneert. Op deze pagina vindt je allerlei tips met uitleg!

Heb je echt alles geprobeerd en wilt het niet lukken? Of heb je liever dat één van onze ervaren rioolspecialisten het doet? Wij staan voor je klaar!

Afvoer verstopt? Of heb je twijfels omtrent een verstopte afvoer? Bel snel en vrijblijvend naar 0412 205 762 om jouw situatie te bespreken.

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten.

Komt goed garantie

Ben je niet tevreden? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Ontstoppen

Ontstoppingsbedrijf Heesch

Ben jij op zoek naar een ontstoppingsbedrijf in Heesch? Dan ben je bij ons zeker aan het goede adres!

Wij, de specialisten van Ontstoppen Heesch, zijn snel ter plaatse. Wij lossen gegarandeerd alle afvoerproblemen voor je op!

Hier houdt onze service nog niet op. Naast het ontstoppen van je afvoer geven wij ook vrijblijvend advies, zodat jij jouw afvoer in goede staat kan houden.

Wat het probleem ook mag zijn, Ontstoppingsdienst Heesch lost het voor je op! Neem contact op via  0412 205 762 om jouw klus te bespreken.

Ontstoppen Heesch Logo
Loodgieter ontstoppen Heesch afvoer

Spoed

Bij spoed 24/7 bereikbaar!

De kans dat jouw niet doorlopende afvoer te maken heeft met een verstopping, is groot. Soms kun je dit gemakkelijk zelf oplossen. Onze specialisten hebben hierom een aantal waardevolle tips voor jou.

Heb je vragen over jouw verstopte afvoer? Bel ons op 0412 205 762. Wij helpen je graag!

Afvoerfilters

Afvoerfilters controleren

Een verstopping kan ontstaan bij elektrische apparaten (denk aan vaatwassers) doordat de filter geblokkeerd wordt. Het is goed mogelijk dat het probleem dan ligt bij vieze filters. Daarom doe je er goed aan deze te controleren.

Hoe doe je dit? Haal de filter uit het apparaat. Kijk of de filter vies is. Is dit het geval? Reinig deze dan in warm water en sop. Als deze filter schoon en droog is, kun je deze terug plaatsen.

Waarschijnlijk is met deze simpele stap het probleem van je verstopte afvoer al opgelost!

Ontstoppen afvoer Heesch
Afvoer verstopt Heesch

Sifon

Sifon legen

Vrijwel elke afvoer is voorzien van een zwanenhals (een sifon). Dit is de stankafsluiter die op alle afvoerbuizen wordt gemonteerd. Het kan voorkomen dat de sifon niet meer goed werkt. Dit wordt veroorzaakt door een ophoping van troep aan de binnenzijde van de sifon. Hierdoor is er geen doorgang voor het water.

Hoe verhelp je dit probleem? Je kan eenvoudig de sifon loshalen en het vuil verwijderen. Zet vervolgens de sifon terug op de plaats. Waarschijnlijk loopt het water nu weer soepel door!

Soda+azijn

Afvoer ontstoppen met zuiveringszout en azijn

De praktijk heeft uitgewezen dat een reiniging met zuiveringszout (baking soda) goed werkt wanneer je afvoer verstopt zit.

Hoe doe je dit? Vul een emmer met warm water. Voeg zuiveringszout toe aan wat water en giet dit mengsel langzaam in de verstopte afvoer. Je verkrijgt het beste resultaat wanneer je dit een nachtje laat inwerken.

Tip! Wil je een nog sterker effect? Meng dan de baking soda met azijn.

Zit jouw afvoer nog steeds verstopt? Neem dan contact op met Ontstoppingsdienst Heesch!

Ontstoppen Heesch Leiding
Riool ontstoppen Heesch graven

Plopper

Ontstoppen met een plopper

Een andere effectieve manier om een verstopte afvoer los te laten komen is door gebruik te maken van de ouderwetse plopper op de gootsteen zetten.

Hoe doe je dit? Zet de plopper op de afvoer. Beweeg de plopper vervolgens met kracht op en neer. Hiermee creëer je namelijk zuigkracht mee, wat er voor zorgt dat de verstopping loskomt.

Hulp of advies nodig? Bel vrijblijvend met Ontstoppen Heesch om jouw klus te bespreken met onze experts via 0412 205 762.

Ontstoppingsveer

Afvoer ontstoppen met een ontstoppingsveer

Een andere effectieve manier om een verstopte afvoer los te laten komen is een ontstoppingsveer.

Hoe ga je te werk? Zorg dat de veer de verstopping in gaat. Doe dit niet met veel kracht, zo voorkom je dat je schade aanricht. Wanneer de veer de verstopping bereikt heeft, kan je het beste duwen, trekken en draaien met de veer. Let op: doe dit voorzichtig. Belangrijk is dat je achteraf de veer (opnieuw voorzichtig) uit de afvoer verwijdert.

Nadat je de veer hebt verwijdert, spoel de afvoer dan door. Als de ontstopping gelukt is, merk je meteen verschil. Stroomt het water goed door? Dan is de verstopping opgelost.

Alsnog problemen? Bel dan Ontstoppingsdienst Heesch snel en gemakkelijk via 0412 205 762. Dan zorgen wij voor de rest!

Graven riool Heesch
loodgieter-aan-het-werk-in-badkamer

OORZAKEN

Waardoor raakt het riool verstopt?

Een afvoer kan op diverse manieren manieren verstopt raken. Bijvoorbeeld door vetresten, chemisch afval, een toiletblok, tampons of andere voorwerpen door te spoelen.

Een afvoer kan ook verstopt raken door een leiding breuk. Hierdoor kan vuil zich ophopen in de gescheurde leiding. Deze ophoping van vuil zorgt ervoor dat er geen water meer langs kan, waardoor de leiding verstopt raakt. 

Eveneens gebeurt het regelmatig dat ingegroeide boomwortels zorgen voor een verstopping. Dit gebeurt vooral bij leidingen van oudere huizen. Boomwortels kunnen deze oude gresbuizen relatief simpel binnendringen.

Ook kan een slecht aangelegd riool zorgen voor vervelende situaties op lange termijn.

Wanneer er een aardverschuiving plaatsvindt, verschuift het riool mee. Ook dit kan ervoor zorgen dat er een verstopping plaatsvindt. Wanneer dit het geval is ligt het probleem veel complexer.

Er zijn dus veel manieren waarop een afvoer verstopt kan raken. Heb jij hier ook last van en wil je zo snel mogelijk een ontstopt riool? Bel dan direct naar 0412 205 762.

Voorkomen

Het voorkomen van afvoer verstoppingen

Voorkomen is beter dan genezen. Daarom is het belangrijk om je afvoer in goede staat te houden. Je kunt hier zelf voor zorgen, door te letten wat je door de afvoer spoelt. Het is bijvoorbeeld onverstandig om dingen als frituurvet, olie of etensresten door de afvoer te spoelen.

Verstoppingen ontstaan over het algemeen geleidelijk. Daarom is het goed om zo nu en dan een controle uit te voeren op de rioleringen. Dit kan erg hardnekkige verstoppingen voorkomen.

Onze goede meetapparatuur maakt het een stuk makkelijker de staat van de afvoer te controleren. Het team van Ontstoppen Deventer staat dag en nacht voor je klaar! Wij zijn te bereiken op 0412 205 762.

Loodgieter Heesch Ontstoppen
WC ontstoppen Heesch

TARIEF

Kosten afvoer ontstoppen

Wanneer jij last hebt van een verstopte afvoer, doe je er goed aan ons te contacteren. Wij kunnen het met spoed voor je oplossen.

De prijs die wij vragen is afhankelijk van de ernst van de verstopping, de reparaties, de inspecties, de gereedschapskosten en het aantal arbeidsuren.

Wat vaststaat, is dat wij altijd voor een eerlijke prijs zorgen. Wij gaan pas aan de slag zodra jij akkoord gaat met ons plan en de daarbij horende offerte.

Onze specialisten zullen met hun efficiënte werkwijze zorgen voor een goede oplossing!

Wil je een oplossing voor jouw afvoer bespreken? Bel dan snel naar 0412 205 762.

Starttarief

98

  • eerste halfuur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Na starttarief

30

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Garantie

3 maanden

Binnen 3 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het gratis verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

ontstoppen-wc-heesch

WC verstopt

Zit je WC verstopt? En woon je in de buurt van Heesch? Dan kun jij terecht bij de ervaren ontstoppers van Ontstoppen Heesch. Maak dan gebruik van onze snelle en goede service door een afspraak te maken!

loodgieter-heesch-ontstopping

Afvoer verstopt

Afvoer verstopt Heesch

Heb jij last van een verstopte afvoer? En woon je in Heesch en omstreken? Maak dan snel een afspraak en wij verhelpen jouw probleem!

loodgieter-in-heesch-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Heesch

Voorkomen is beter dan genezen. Laat daarom een rioolinspectie uitvoeren door Ontstoppingsdienst Heesch. Maak snel een afspraak.

loodgieter-heesch-verstopping

Riool verstopt

Een rioolverstopping is niet altijd zomaar op te lossen. Heb jij er last van? En woon jij in Heesch en omstreken? Wij helpen je graag! Bel vandaag nog naar Ontstoppen Heesch.

Loodgieter Heesch Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Heb jij last van een verstopt doucheputje? Wij lossen het voor je op! Maak gebruik van onze snelle spoedservice! Wij garanderen je een passende oplossing.

Over ons

Over Afvoer Ontstoppen Heesch

Wanneer jouw afvoer verstopt is, wil je natuurlijk dat dit zo snel opgelost wordt.

Wij pakken alle rioleringsproblemen in Heesch en omstreken aan. Onze gespecialiseerde ontstoppers bieden snelle en vakkundige service.

Wij zijn te bereiken op 0412 205 762.

Verstopping Heesch

Spoedservice

Voorkom permanente schade aan je huis en bel direct een van onze vakkundige loodgieters!

Riool Heesch

Riool verstopping

Wanneer je ontdekt dat je riool verstopt is dan is het belangrijk om snel te handelen. 

Loodgieter Heesch Ontstopping

Schade beperken

Voorkom ergere schade schakel direct een spoedloodgieter in!

Ervaringen

KLANTEN VERTELLEN

Wij kunnen niet anders zeggen dan dat we zeer tevreden zijn over de dienstverlening van Ontstoppen Heesch. Altijd snelle, vakkundige service! 

Jumbo Heesch

CBij ons heeft Ontstoppen Heesch de riolering vervangen en verstoppingen verholpen. Wij zijn heel tevreden over de geleverde services. Goed werk!

H.V.C.H. 

Altijd goede en snelle service bij Ontstoppen Heesch BV.

Brandweer Kazerne Heesch

Partners

Bewezen kwaliteit

Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

0412 205 762

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Heesch

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Heesch