Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen Heesch Logo

Riool ontstoppen

Riool Ontstoppen Heesch

Wij verhelpen jouw riool verstopping

HEESCH

Riool ontstoppen Heesch?

Riool ontstoppen Heesch? Vaak kan je een verstopping het snelst ontstoppen, door de oorzaak aan te pakken. Op die manier heb je zo weinig mogelijk overlast van de stank. Het oplossen kan soms heel complex zijn. Het kan zijn dat er vragen bij je opkomen, zoals: Hoe vind je de verstopping? Hoe ontstop ik het?

Heb je vragen? Wij helpen je graag! Bel vrijblijvend met 0412 205 762 om jouw klus te bespreken. Riool Ontstoppen Heesch staat voor je klaar!

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten.

Komt goed garantie

Ben je niet tevreden? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Riool

Locatie riool verstopping opsporen

Een belangrijke vraag is: Waar bevindt de verstopping zich precies? 

Het kan zijn dat het water in de gootsteen gaat borrelen wanneer je de wc doorspoelt. Of dat het water minder goed wegloopt. Deze voorbeelden verklaren een verstopping in de rioleringsleidingen. Het is dan verstandig een specialisten bij te betrekken. Je doet er dus goed aan Ontstoppen Heesch in te schakelen!

Het kan ook voorkomen dat een specifieke afvoer verstopt is. Blijft er bijvoorbeeld water in de douchebak staan of wordt het water in de gootsteen bijvoorbeeld niet goed afgevoerd? Dan zit de verstopping hier in de specifieke afvoer. Zij zorgen voor ophopingen achter het afvoer en de sifon. Dit zorgt op zijn beurt weer voor vervelende, hardnekkige verstoppingen.

Om plek van een rioolverstopping te vinden, is het doorspoelen van alle rioolaansluitingen zeker een aanrader. Dit doe je door in elke aansluiting een emmer water weg te gieten. Wanneer er een waterkolk ontstaan, is de afvoer niet verstopt. Is dit niet geval en blijkt het toch een verstopping? Neem dan contact op via 0412 205 762 om de situatie te bespreken.

Ontstoppen Heesch Logo
Loodgieter ontstoppen Heesch afvoer

Hogedruk

Riool ontstoppen met een hogedrukreiniger

Een hogedrukreiniger is een krachtige manier voor het ontstoppen van een riool, maar hier komen ook risico’s bij kijken. Zo kan je schade aanrichten aan de leidingen. Daarom kun je beter eerst andere methoden gebruiken. Bijvoorbeeld het gebruik van een ontstoppingsveer, plopper of soda.

Werkt dit niet? Dan is het van cruciaal belang dat je professioneel en zorgvuldig te werk gaat. Je wilt natuurlijk niet dat je badkamer of keuken overstroomt met water. 

Hoe ga je te werk? Ten eerste stop je de kop van de hogedrukreiniger in de afvoer. Doe dit zo diep als het kan. Hierna spuit je de afvoer een tijdje flink door.

Voor directe hulp, verstoppingen of storingen bel je met spoed de vakmannen van Ontstoppen Heesch op 0412 205 762.

Ontstoppingsveer

Riool ontstoppen met ontstoppingsveer

Een andere effectieve methode is de ontstoppingsveer. Deze veer is een handig, goedwerkend middel wanneer je riool wordt verstopt door bijvoorbeeld een ophoping van restafval. Deze flexibele veer druk je gemakkelijk in de afvoer. Duw de veer de afvoer in, tot je de verstopping bereikt hebt. Probeer de veer door de verstopping heen te duwen. Trek de veer vervolgens weer uit het riool.

Spoel hierna de afvoerbuis wel door. Hiermee zorg je ervoor dat ook het laatste beetje vuil niet in de afvoer zitten.

Ook is de ontstoppingsveer in combinatie met soda zeer effectief. Soda zorgt ervoor dat de laatste aanslag loskomt van de afvoerwand in het riool. Dit resulteert in een buitengewoon goede ontstopping.

Kom je er niet uit? Of schakel je liever iemand in met jarenlange ervaring? Dit begrijpen we. Bel ons via 0412 205 762.

Ontstoppen afvoer Heesch
Ontstoppingsdienst Heesch

Plopper

Afvoer ontstoppen met een plopper

Het gebruik maken van een plopper is een verantwoorde methode bij het riool ontstoppen. De plopper creëert zuigkracht en waarmee de verstopping los kan komen.

Pak de plopper en druk deze vervolgens tegen de wand van de afvoer. Let hierbij op dat je afvoer helemaal bedekt is. Nadat de plopper goed vastzit trek je een aantal keer aan de plopper. Om het afval echt goed los te maken is het soms noodzakelijk om meerdere keren te moeten ‘ploppen’.

Is het gelukt? Zorg dan dat je de afvoer vervolgens goed doorspoelt met water. Weer raden we het gebruik van soda hierbij aan. Dit zorgt namelijk voor een extra groot effect.

Heeft u vragen over een verstopping? Bel gratis en vrijblijvend naar 0412 205 762.

PREVENTIE

Riool ontstoppen met soda

Er is al vaker genoemd dat soda een effectieve ontstoppingsmanier is. Hier werd soda voornamelijk aangeraden als hulpmiddel. Maar soda is ook een opzichzelfstaande manier bij bij het ontstoppen van het riool. Hieronder leggen we jou uit hoe dit in zijn werk gaat.

Schep als eerste de soda met een lepeltje in de afvoer en laat het een paar minuten intrekken. Spoel de afvoer vervolgens door met warm water. Voor een optimaal resultaat, raden wij aan dit proces een aantal keer te herhalen.

Omdat soda een ontvettende werking heeft, zullen dingen als zeep of haren beter loslaten . Je kunt het dus goed gebruiken voor het ontstoppen van een doucheputje, wastafel of gootsteen.

Wilt het niet lukken de verstopping zelf te ontstoppen? Bel dan onze spoedservice van Ontstoppen Heesch op 0412 205 762.

Ontstoppen Heesch Leiding
Riool ontstoppen Heesch graven

Middelen

Gebruik deze middelen niet

Er zijn verschillende bouwmarkten of supermarkten die ontstoppingsmiddelen aanbieden. Het gebruik van deze ontstoppingsmiddelen kan uitlopen tot beschadigingen in de afvoer. Een aantal van deze chemicaliën hebben namelijk een bijtende werking, wat de binnenkant van de leidingen aan kan tasten.

Je vervuilt hiermee ook nog eens onnodig het water dat in het hoofdriool komt. We raden je om deze redenen daarom niet aan deze middelen te gebruiken.

Wilt u uw riool wel op een verantwoorde manier laten ontstoppen? Bel dan snel met Ontstoppingsdienst Heesch op 0412 205 762.

Vakmannen

Schakel hulp in bij hardnekkige rioolverstoppingen

Heb je hulp nodig bij het ontstoppen van je riool? Schakel dan onze ervaren loodgieters in! Onze ontstoppers hebben jarenlange ervaring op dit vakgebied. Verder beschikken zij over een VCA-diploma met het juiste gereedschap en leveren 24/7 hulp bij het verhelpen van verstoppingen.

Maak zo snel mogelijk een afspraak en wij zorgen dat jouw verstopping verleden tijd wordt.

Woonachtig in Heesch en omstreken? Dan staan we vaak dezelfde dag nog bij je op de stoep.

Bel daarom zo snel mogelijk naar 0412 205 762.

Graven riool Heesch

Starttarief

98

  • eerste halfuur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Na starttarief

30

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Garantie

3 maanden

Binnen 3 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het gratis verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

ontstoppen-wc-heesch

WC verstopt

Zit je WC verstopt? En woon je in de buurt van Heesch? Dan kun jij terecht bij de ervaren ontstoppers van Ontstoppen Heesch. Maak dan gebruik van onze snelle en goede service door een afspraak te maken!

loodgieter-heesch-ontstopping

Afvoer verstopt

Heb jij last van een verstopte afvoer? En woon je in Heesch en omstreken? Maak dan snel een afspraak en wij verhelpen jouw probleem!

loodgieter-in-heesch-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Heesch

Voorkomen is beter dan genezen. Laat daarom een rioolinspectie uitvoeren door Ontstoppingsdienst Heesch. Maak snel een afspraak.

loodgieter-heesch-verstopping

Riool verstopt

Riool verstopt Heesch

Een rioolverstopping is niet altijd zomaar op te lossen. Heb jij er last van? En woon jij in Heesch en omstreken? Wij helpen je graag! Bel vandaag nog naar Ontstoppen Heesch.

Loodgieter Heesch Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Heb jij last van een verstopt doucheputje? Wij lossen het voor je op! Maak gebruik van onze snelle spoedservice! Wij garanderen je een passende oplossing.

Riool ontstoppen

Vakmannen Riool Ontstoppen Heesch

De ervaren ontstoppers van Ontstoppen Heesch lossen jouw rioolverstopping graag voor je op. We hebben hier ruime ervaring in opgebouwd afgelopen jaren: van ontstoppen tot kelders leegpompen. Wij maken gebruik van een unieke pomp die meer dan 6300 liter weg kan pompen. Daarom kunnen wij je altijd helpen met verschillende ontstoppingswerkzaamheden.

Wij bieden de beste service en daar zijn wij overtuigd van. Daarom bieden wij volledige garantie op onze werkzaamheden.

Om samen te bepalen wat de juiste oplossing is, kan je ons gratis en vrijblijvend contacteren via 0412 205 762. Bel snel naar Ontstoppingsdienst Heesch!

Verstopping Heesch

Spoedloodgieter

Voorkom permanente schade aan je huis en bel direct een van onze spoed loodgieters van Riool Ontstoppen Heesch!

Riool Heesch

Rioolverstopping

Wanneer je ontdekt dat je riool verstopt is dan is het belangrijk om snel te handelen. 

Loodgieter Heesch Ontstopping

Schade beperken

Voorkom ergere schade en overlast, schakel vandaag nog een spoedloodgieter in!

Ervaringen

KLANTEN VERTELLEN

Wij kunnen niet anders zeggen dan dat we zeer tevreden zijn over de dienstverlening van Ontstoppen Heesch. Altijd snelle, vakkundige service! 

Jumbo Heesch

CBij ons heeft Ontstoppen Heesch de riolering vervangen en verstoppingen verholpen. Wij zijn heel tevreden over de geleverde services. Goed werk!

H.V.C.H. 

Altijd goede en snelle service bij Ontstoppen Heesch BV.

Brandweer Kazerne Heesch

Partners

Bewezen kwaliteit

Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

0412 205 762

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Heesch

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Heesch